TEQBALL PÁROS BAJNOKSÁG

TEQBALL PÁROS BAJNOKSÁG

KARCAG

2021. szeptember 25.

A VERSENY CÉLJA: a teqball népszerűsítése.

A VERSENY SZERVEZŐJE: • A Nagykunsági Teqball Akadémia és a Déryné Kulturális, Turisztikai, Sport Központ és Könyvtár

HELYSZÍN: Karcag – Kossuth tér (Városközpont) (Rossz idő esetén: Karcagi SZC Varró István Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium – Karcag, Varró u. 8.)

IDŐPONT: 2021. szeptember 25. (szombat) 9.00 Regisztráció: 8.00 órától

NEVEZÉS MÓDJA: https://www.facebook.com/deryne.kulturaliskozpont vagy a www.derynekarcag.hu oldalakról letölthető nevezési lappal.

Nevezési lap letöltése: docx formátumban, pdf formátumban( Jobb klikk és hivatkozás mentése másként)

NEVEZÉSI DÍJ: 5.000 Ft/csapat, a helyszínen fizetendő. A nevezési díj tartalmazza a verseny egyedi, emblémázott pólóját.

NEVEZÉSI HATÁRIDŐ: 2021. szeptember 14. 12.00 óra A határidő lejárta után nem fogadunk el jelentkezést. Helyszíni nevezés nincs.

CSAPATOK ÖSSZEÁLLÍTÁSA: Minden csapat maximum 2 főből áll. Külön kerül megrendezésre a fiú-lány (férfi-női) bajnokság, de a vegyes csapatok a fiúk (férfiak) versenyében indulnak.

KORCSOPORTOK Felnőtt kategória (16. évet betöltött versenyzők)

DÍJAZÁS: A verseny első három helyezett csapata éremdíjazásban részesül, korcsoportonként, nemenként. KÖLTSÉGEK: A játékosok az utazási, étkezési és esetleges szállásköltségeket maguk viselik. A verseny-lebonyolítási költségek a verseny szervezőjét terhelik.

RÉSZVÉTELI FELTÉTELEK: • Határidőre történő nevezés és a nevezési díj helyszíni befizetése. • A verseny megkezdése előtt a korcsoportok beosztása miatt az érvényes igazolványokat, diákigazolványokat be kell mutatni a szervezőknek. • Minden játékos az egészségi állapotát ismerve, saját felelősségére vesz részt a tornán. • A játékosok a versenyen való részvétellel automatikusan elfogadják, hogy a szervezők az esemény dokumentálása és népszerűsítése érdekében a helyszínen kép- és hangfelvételt, illetve videofelvételt készítsen vagy készíttessen és azokat a nyilvánossághoz közvetítse / közvetíttesse.

JÁTÉKSZABÁLY: A Teqball Játékszabályai és Versenyszabályzata Sorsolás, végleges időrend a jelentkezők számának függvényében. (www.facebook.com/deryne.kulturaliskozpont/) A verseny szervezői fenntartják maguknak a jogot az esetleges változtatásokra.

INFORMÁCIÓ: www.facebook.com/deryne.kulturaliskozpont/ Szívós Gyula szivosgyula1992@gmail.com. Mobil: 06-30-710-2983 Nevezési lapok leadása: deryne@derynekarcag.hu (Tárgy: Teqball 2021)