Déryné Kulturális Központ

helyszín

Déryné Kulturális Központ
Karcag
Honlap
http://www.derynekarcag.hu
Kategória

Következő Esemény

dátum

2021. júl. 02.

időpont

19:00 - 20:00

Hadházi László önálló estje Karcagon! mv. Lakatos László

Kedves Nézőink!
A március 24-re módosított 19.00 órás MEGYÜNK A LEVESBE – Hadházi László önálló estje, műsorvezető: Musimbe Dávid Dennis c. előadásunkat a Déryné Kulturális Központban a jelenlegi kormányrendelet miatt sajnos nem tudjuk megtartani.
Az előadást hosszas szervezés és egyeztetés után sikerült másik időpontra áttennünk.
Az új időpont: 2021. július 2.19.00, az előadás helyszíne változatlan.
Továbbá egy apróbb műsorváltozás is lesz. Hadházi László legújabb önálló estje lesz, melynek címe: Légy férfi! – Hadházi László önálló estje, műsorvezető: Lakatos László
Amennyiben megfelel Önöknek az időpont, a belépőjegyük automatikusan érvényes az új előadásra, azzal egyéb teendőjük nincsen.
Ha az új időpont nem felelne meg, kérjük az ugyfelszolgalatvidek@dumaszinhaz.hu e-mail címre jelezzék visszaváltási igényüket március 21-ig, hogy ezt továbbíthassuk az jegyértékesítési partnerünknek, az Interticketnek. Önök azonban dönthetnek úgy, hogy nem kérik a belépőjegyek visszaváltását, támogatva ezzel a Dumaszínház fennmaradását. Kérjük, fontolják meg ezt a lehetőséget is, mivel ebben a rendkívüli helyzetben nagy segítséget jelent számunkra.
A visszaváltás folyamatosan történik, mivel partnerünknek, az Interticketnek is rendkívüli munkateherrel kell megküzdenie.
Ha otthonában szeretné követni fellépőinket, nézze a http://dumatv.hu oldalt!
Üdvözlettel:
A Dumaszínház csapata