Dumaszínház- új időpontban!

Csakazértis! – Felméri Péter és a Szomszédnéni Produkciós Iroda közös estje

Kedves Nézőink!
A június 3-ra módosított 19.00 órás Csakazértis! – Felméri Péter és a Szomszédnéni Produkciós Iroda közös estje c. előadásunk a Déryné Kulturális Központban a Magyarország Kormánya által kihirdetett veszélyhelyzet miatt elmarad.
Az előadást hosszas szervezés és egyeztetés után sikerült másik időpontra áttennünk.
Az új időpont: 2020. szeptember 16. 19.00, az előadás helyszíne változatlan.
Amennyiben megfelel Önöknek az időpont, a belépőjegyük automatikusan érvényes az új előadásra, azzal egyéb teendőjük nincsen.
Ha az időpont nem felel meg, kérjük az ugyfelszolgalatvidek@dumaszinhaz.hu e-mail címre jelezzék visszaváltási igényüket június 21-ig, hogy ezt továbbíthassuk az jegyértékesítési partnerünknek, az Interticketnek. Önök azonban dönthetnek úgy, hogy nem kérik a belépőjegyek visszaváltását, támogatva ezzel a Dumaszínház fennmaradását. Kérjük, fontolják meg ezt a lehetőséget is, mivel ebben a rendkívüli helyzetben nagy segítséget jelent számunkra. Amennyiben nem online vásárolta jegyét, hanem az InterTicket valamelyik partnerirodájában, úgy 2020. 06. 21-ig az alábbi űrlapon jelezheti visszatérítési igényét:
(A link kizárólag a jegyirodákban megvásárolt jegyek esetében működik!)
Amennyiben a módosított időpont idejéig nem szűnnek meg a járványügyi intézkedések, ismét új időpontot egyeztetünk és ugyanilyen formában jelezzük Önöknek.
A visszaváltás folyamatosan történik, mivel partnerünknek, az Interticketnek is rendkívüli munkateherrel kell megküzdenie.
Ha otthonában szeretné követni fellépőinket, nézze a http://dumatv.hu
oldalt!
Üdvözlettel:
A Dumaszínház csapata